Забава

Тјунинг S3M

Сабота, 22 Февруари 2014, by

ABT Tunes New Golf R to 370 HP for Geneva

Фолксваген Новиот Golf R кој го имаше своето деби минатата година, понуди пакет од 300 коњски сили, што го прави најбрзиот голф што некогаш е ставен во производство . Но, ако се спореди со нештото како A45 AMG , тоа не е дури и во истата лига.
Wald International ја покажаа нивната новата тјунинг програма, доработка на изгледот на Mercedes M-Class. 
Сабота, 15 Февруари 2014, by

Vossen in Japan

The Mother of All Custom Wheel Gatherings
Пред неколку месеци добивме известување за злотиот изглед на Мерцедес-Бенц SL 65 AMG , кој имал outsides и преправена утроба tickled со nutters од Брабус Германија.
Четврток, 6 Февруари 2014, by

560 HP Volkswagen Beetle Revealed for 2014 Rallycross

Андрети за Автозона изјави, Фолксваген во Америка имаат партнери за да се формира тим Фолксваген Андрети Rallycross, кој ќе работи на два автомобили оваа година во серијата со Танер Foust и Скот Спид зад воланот.