Забава

Тјунинг S3M

Понеделник, 15 Јули 2013, by

Scion FR-S Looks Awesome with Electric Blue Wheels

СР Авто го објави својот втор Scion FR-S проект автомобил изграден околу ракетата Bunny со ново тело комплет. Ова е неверојатен амалгам на дербито за малку со многу јаглеродни влакна кои изгледа се додадени за дополнителен удар.
Среда, 10 Јули 2013, by

Custom Nissan 370Z by Vossen Wheels

Нема ништо како сопствен сет на тркала да се истакнуваат на 2-врати спортски модел. Но вие не може само да се обратите за било кој стар автомобил и само да мислите дека тоа е кул, ти треба нешто со престиж, преставен како еден култ, како следниов модел.
Со годишното искуство во повеќето големи форми на моторспорт, KW Суспензија успеа да создаде совршенство во подесувањата за повеќето практични автомобили на Ауди.
Вторник, 2 Јули 2013, by

Toyota GT 86 Tuned by Wald International

Истиот луд јапонски тјунер што го прави Црните бизонски колекции за Мерцедес AMG сега се насочени кон нешто помалку скапи автомобили, но подеднакво барани од страна на луѓе од целиот свет. Зборуваме за Тојота ГТ 86 спортско купе, кое го освои резервниот третман од Wald International.
Вторник, 2 Јули 2013, by

Musketier Tunes the Peugeot RCZ

Претходно денеска, ќе ви ја покажеме првата фотографија на новиот Пежо RCZ Р жешка верзија на францускиот автомобил, кој ќе има 260 коњски сили. Сепак, имаме уште една жешка RCZ кој ни покажува дека вие момци треба да ја проверите.