Забава

Тјунинг S3M

Германски специјалист Брабус, го најави воведувањето на новото подесување на програмата за 2014 Mercedes-Benz S-Class.
Понеделник, 29 Јули 2013, by

Five Axis Customized 2013 Lexus GS Is Epic

Уште не воодушевени од новиот групен Lexus GS дизајн со вретена решетка и сешто? Па, овој проект комплет од пет оски ќе ве остават без зборови.
Понеделник, 29 Јули 2013, by

Leather Trim Ducati Diavel, from Vilner with Love

Поаѓање со сопствена кожа третмани за автомобили, Бугарите од Vilner неодамна откриле дека велосипедите се само како забава, и без многу врева, тука е нивната најнова вок: зашеметувачка кожа од Дукати Diavel.
Понеделник, 22 Јули 2013, by

ML63 AMG Inferno Black by TopCar

Русија не е заостаната земја од каде доаѓаат вест со цел нови тјунинзи. Некои од неговите жители се интензивно богати и сакаат да ја покажат со трошење големи пари на автомобили.
Понеделник, 15 Јули 2013, by

Ford Focus RS Tuned by Kahn Design

Кан дизајнерот е обично само членарина за луксузни возила во подесување на проекти, на земјиштето  Роверс и нагоре, но тие имаат силно партнерство со Coswarth. И знаеш со што Косворт се римува?