Забава

Тјунинг S3M

Недела, 18 Август 2013, by

Honda NSX-GT Concept 2013 Review

Хонда Reveiled на NSX концепт-ГТ тркачки автомобилски концепт кој е назначен за влез во класата GT500 на Супер GT серија со 5-ти круг овој викенд во Сузука стазата.
Сите продужени автомобили се кул, па наместо производителите на автомобили да прават само лимузини тие се повеќе ги зголемуваат јавите на Tourings, Варијанти или во случај Avants Ауди. Но ова е многу кул, или барем брз.
Недела, 11 Август 2013, by

2013 Aston Martin Vanquish by Wheelsandmore

Новите победи за најсилниот производ кој Астон некогаш го стави заедно за масовно производство, но за жал тоа се случува во време кога сите негови конкуренти се, исто така, Екслузивни. 
Погоди колку многу германски тунери сакале да се направи Голф 7 GTI проект? И никој од нив не успеал, бидејќи ова се чини дека е само жежок автомобил што некогаш ќе треба да се промени... за наредните 5 години до кога следниот излегува.
На Volkswagen Golf R штотуку доби ново подесување во моментов, со подарок доаѓа од САД, каде што AWE Tuning разви јаглерод од студениот воздух доза за топла отворот.