Забава

Тјунинг S3M

Петок, 17 Август 2012, by

Murcielago LP670-4 SV with Gold Wheels!

Фразата "Лебедова песна" е метафора која го опишува пред конечниот напор пред смрт или пензионирање. Оваа поговорка се однесува на верувањето на народот,

Петок, 17 Август 2012, by

Mercedes C63 AMG on Candy Red HRE Wheels

Мерцедес C63 AMG ееденодониеавтомобиликоидоаѓаатсослатканедооценетаагресијакогагоостава да одлучинафабриката, паакосакатеданаправитевашиот автомобил да сеиздвои од останатите,

Четврток, 16 Август 2012, by

Hamann BMW 6-Series Gran Coupe Previewed

Како и секоја БМВ, на свеж 6-Серија Gran Coupe ќе добие доста внимание

Четврток, 16 Август 2012, by

Range Rover Sport SC by Platinum Motorsport

Откривањето на сосема нов Range Rover и Range Rover Sport е зад аголот, но има уште многу од животот лево во тековниот supercharged badboy. Додека покренатиот осип и решетката како на Челзи малку се намали во класата на ова возило, не секој се грижи за тоа.