Недела, 2 Март 2014 by

Golf R 3-Door Rides on Vossen Wheels in Florida

Здраво деца. 
Денес ние ќе учиме за можната разлика на Р моделите, но за Vdub фановиве тоа значи многу повеќе , тоа значи крајната верзија на продадени автомобили од страна на нивниот омилен бренд.
Golf R има една долга и славната историја на V6 машини кои се брзи и удобни. Но дури и да е така, Фолксваген не сакаат да го донесат во Америка. Конечно , на купувачите им се оствари и овој сон и во 2012 година овој автомобил стана достапен. Во надолна линија ? Тој не ја има целата моќ и не може да се претвори во контрола на тракцијата.
Оваа е едно малку посебно, нели? Тоа доби 3 врати што е чудно за Флорида автомобил. Тоа е затоа што ова не е јасно за какво издание се работи за американско- спец, и нејзиниот увоз од Европа. Од сопственикот исто така е опремен со овие прилично убави Vossen длабоко конкавни 20 -инчни тркала со бранеа краци. Тие промени на ставот на овој автомобил во начинот на Фолксваген веројатно никогаш не  е сонуван.
Пред две години , еден од овие лоши момчиња ја постави висината назад онолку колку што е на Ево и платија 35.000 $ за автомобил со 256 КС , кој тежел £ 3390 . Се разбира бројките не ја кажува целата приказна , која што е за сите фанови во Америка, а се прашуваат за R на прво место . Тие сакаат да си играат со него, и го направија ова со тоа!