Сабота, 1 Март 2014 by

BMW 645i Matte Red Chrome Full Body Wrap

БМВ 645i е секојa идеја за модерна класика. Стил , моќ и значка се комбинираат за да се направи овој многу пожелeн мотор на помалку од половина од парите и ќе платиш за современата 6 серија. Некои велат дека дизајнот е закачена на новата ера и не е доволно кул, но сепак се вртат глави насекаде каде и да оди , особено ако правото на резервните добрини се на место.
Сме го виделе овој автомобил досега. Тој беше опремен за Vossen на светска турнеја минатата година во Торонто. Убавината припаѓа на Басит Мирза, сопственикот на подесувачката компанија Importfest , кој ја додаде иновацијата како ЕСС компресор , AccuAir суспензија , обичај кој навиват за Vossen конкавните тркала.
Неодамна, обвивката од компанија Restyle, излезе да стави печат на својата работа со автомобилот. Тие се оние кои го земаа од црниот хром на оваа прекрасна нијанса на мат црвена Хром , првата мат боја хром заврши во Северна Америка, како што тие тврдат .
Особено со овој став, тоа е прекрасна, ниска- јава крстосувачка и тоа е 10 пати поладна од онаа на акциите со 6-er тркалања во исклучување на линијата денес.