Забава

Тјунинг S3M

Кога зборуваме за автомобили кои намерно збогатуваат автомобили за да се задржи вниманието на јавноста, секогаш во тек, повеќето луѓе мислат на Порше и нејзините Кајмански модели. Сепак, постојат многу Ауди примери за оние кои знаат каде да се погледне.
Понеделник, 10 Март 2014, by

Mirror M6 by Hamann Turns Heads at Geneva

Иако Hamann со присуството на Женева Мотор Шоу 2014 би можел да си отидe како игнориран, со толку многу светски премиери наоколу, германскиот тјунер најде начин да се привлече внимание на својот штанд, со користење на нивните најнови повторувања на огледалата со комплет за М6 BMW.
Здраво деца. 
Денес ние ќе учиме за можната разлика на Р моделите, но за Vdub фановиве тоа значи многу повеќе , тоа значи крајната верзија на продадени автомобили од страна на нивниот омилен бренд.
БМВ 645i е секојa идеја за модерна класика. Стил , моќ и значка се комбинираат за да се направи овој многу пожелeн мотор на помалку од половина од парите и ќе платиш за современата 6 серија. Некои велат дека дизајнот е закачена на новата ера и не е доволно кул, но сепак се вртат глави насекаде каде и да оди , особено ако правото на резервните добрини се на место.
Вторник, 25 Февруари 2014, by

2014 Jeep Grand Cherokee SRT8 Gets New ADV.1 Wheels

ADV.1 воведе нов сет на 22-инчни тркала за 2014 Jeep Grand Cherokee SRT8. Новите пет краци озборувани ролки доаѓаат во титаниум-како сенка и да изгледа совршено се вклопуваат за најмоќните SUV Крајслер.