Забава

Недела, 16 Јуни 2013, by

2013 MINI Paceman Cooper S Test Drive

I. History          7 / 10
 
Живееме во ера на ревидирано Coupe, со се повеќе и повеќе производители на автомобили сo стремеж да ни даде нов францускиот збор со толку многу врати како нас ни се допаѓа. МИНИ, да се биде мини, што се користи за свој пристап за редефинирање на поимот.
Среда, 15 Мај 2013, by

AUDI A7 Sportback Test Drive

 

I. History   8 / 10
 
Ауди донесе Sportback А7 на свет, едноставно затоа што тоа не можеа да го игнорираат успехот на CLS Мерцедес ". Сепак, бидејќи следните не се само опција, Ауди одлучи да  води ... со неговиот дизајн тим, барајќи од нив да излезе со нешто слично, но сосема различно. Решението што го најдовме беше да се додаде една дополнителна врата.
Четврток, 2 Мај 2013, by

VOLKSWAGEN Golf 7 Test Drive

 

I. History    8 / 10
Како е да се биде ѕвезда иако Голф изгледа како еден од најпосакуваните нештa од автомобил во светот, а животот на германскиот компактен модел е далеку од лесно. Додека повеќето други возила може да излезат со нешто, голф има задача да ги крие сите промени кои настануваат со нова генерација.
Среда, 3 Април 2013, by

FERRARI FF Test Drive

 

I. History   10 / 10
 
Ферари ФФ беше донесен во светот поради истата причина што требаше да се појави нов бренд пред себе - игра на амбиции. Од една страна, овој наперен коњ кој ги има своите клиенти, кои бараат Ферари за кои тие би можеле да се возат низ сите сезони. Во другиот агол седеше спротивната волја на Enzo, силна како неговиот изглед кога Ф1 победа беше на повидок. Тркачки беше единственото нешто што го допре, го виде на улицата на автомобили како компромис кој треба да се одржи за неговата страст. Ние навистина не би сакале да ја видиме неговата реакција на лансирањето на повеќето практичниот Ферари од некогаш.