Забава

Понеделник, 3 Март 2014, by

Ultimate ONE!!

Почитувани,
Понеделник, 24 Февруари 2014, by

Avards for DRAG RACE

Пискотници се слушаат од чаршија до Беко, пред зоолошка ред се реди ко за леб и млеко!! 

Понеделник, 10 Февруари 2014, by

DRAG RACE

Пискотници се слушаат од чаршија до Беко, под Водно ред се реди ко за леб и млеко!! 

Понеделник, 27 Јануари 2014, by

100 дена пред стартот

Ова е локацијата за одржување на овогодишниот Драгстер натпревар!! 

Среда, 22 Јануари 2014, by

Информација, БОЛИ ГЛАВА!!

Почитувани,
Ве информираме дека во текот на месец Мај 2014 год ќе се одржи меѓународен DRAG RACE, во центарот на Скопје!!