Забава

Познатата стриптизета Црна Мачка  за себе вели дека е скромна, обична и нормална, но пред се голем професионалец. Нејзините настапи се полни до последно место, а дека е единствена и најдобра во тоа што го прави го потврдува и фактот што периодов е пребукирана со настапи низ цела Македонија.
Резултатите од најновото истражување ќе разочараат многу мажи, но сепак се вистинити – жените понекогаш повеќе сакаат да ја поминат ноќта пред телевизор, отколку да водат љубов со својот партнер.
На изборот за најубаво газе кој се одржа во Бразил победи 25-годишната Даи Мачедо. 
Голем дел од мажите постојано се во потрага по точките на женското тело кои носат до врвот на задоволството. Доколку не ги знаете десетте главни женски ерогени зони, повелете, прочитајте! И не, не е на прво место клиторисот!
Кристал Хефнер во спотот е Ди - џеј а некаде по втората минута се појавува гола.