Забава

Иако многу набилдани и искусни спортисти кои ќе ги најдете во фитнес центрите може да ви кажат дека залудно ќе се обидувате да зaведувате девојки во теретана, како мажи долножст ни е да си пробаме. Тоа што некои се обиделе и не успеале не значи дека тие поставуват непишани правила. Оние кои не успеале веројатно имале погрешен пристап, па затоа и биле одбиени.
Направено е онлајн истражување во кое се испитува што е она што жените го сметаат за пречка кај мажите и ги тера да ги изневерат.Во истражувањето учествувале 4.000 одговорни жени кои ги наведиле основните причини поради кои тие биле неверни, па врз основа на тоа направена е листа од пет најголеми грешки кои мажите ги прават во сексот.
Сите пред да стапиме во сексуален однос со некого, имаме различни очекувања, а после тоа и различни искуства. Некои се одлични, некои збунубачки, некои нереални, некои разочарувачки, за што можат да придонесат различни фактори... Затоа, во продолжение прочитајте ги секс-правилата за што подобро секс-искуство.
Врежаното размислување дека на жените им е потребна подолга предигра како би можеле да уживаат во сексот конечно е побиено благодарение на најновите истражувања.
Мажите генерално сакаат да се фалат со своите сексуални вештини, но сепак жените се многу подобри учителки во кревет. Благодарение на вродената сензуалност и нежност брзо и вешто можат и најнепослушниот ученик да го научат на малите сексуални тајни.