Забава

Како што покажува најновото истражување, жените изневеруваат во најдобрите години (25-34) и сето тоа е резултат на желбата за подобар секс.
"Боље да љуља него да жуља" - со ова тврдење сигурно се сложуваат сите мажите, но некој килограм повеќе, поголеми колкови или малку меше, на жените постојано им набива комплекси, иако нас мажите искрено не ни смета!
Иако за нас мажите не е толку позната, но култната серија "Сексот и Градот" засекогаш ќе остане запомнета меѓу жените. Посебно поради необичната љубов на главната актерка Кери и нејзиниот Господин Совршен или како таа и нејзините пријателки го нарекуваа Мистер Биг.
Иако со сигурност не можеме да кажеме дека некој астролошки знак ќе посегне по неверство, бидете со резерва и следете ги знаците.
Црвен кармин, високи потпетици и длабоко деколте се тргнати од листата на работи кои на жените им даваат секси чувство. Овие работи се заменети со и не така видливите "ситници" кои ги поседува една самоуверена модерна жена која навистина знае што сака.