Забава

Кога жените меѓусебно зборуваат за неодамна одржаниот романтичен состанок, едно од главните прашања е секако, кој ја плати сметката?
Играњето детектив на почетокот на врската веројатно е една од најглупавите работи во животот, но и исто така една од најчестите.
Многу често, при расправии со жените доаѓаме до заедничко решение и си мислиме дека проблемот е решен. Всушност, проблемот само што започнал, а ние сме добиле само една реплика што е предигра на големата кавга. Погледнете што навистина мислат жените кога ги користат тие реплики:
Жените сакаат да купуваат и никогаш не им е доволно од облека, а во последно време статистиката вели дека најмногу лудуваат по градници. Во просек жената поседува 9 градници од кои половина не ги ни носи.
Сигурно секој од вас кој се наоѓа во долга врска барем еднаш помислил колку сексуалниот живот му се променил...