Забава

Заврши долгиот Моден викенд со ревијата на Мила Кадриу во МОБ.
Понеделник, 20 Јануари 2014, by

10 нови факти за женските гради

Откако претходно можевте да прочитате 10 факти за женските гради, сега ви претставуваме уште 10, нови факти за најинтересните женски атрибути.
По серијата девојки од Русија кои ви ги претставивме, овој пат, малку да промениме. На ред е Софи Рид, девојка од Англија, подеднакво убава како и претходните.
Веројатно повеќето од нас имаат тајна желба кога станува збор за сексуалниот живот. Еве листа на желби и фантазии кои би сакале да ви се исполнат. За оние кои се во брак доцна е за секс за една ноќ, но за оние кои се уште се слободни еве листа на сексуални искуства кои мора да ги пробате во животот.
Who run the world? Навистина добро прашање. Тимот на Fail Army се потруди да ги издвои најдобрите fail ситуации со девојки од оваа година и сето тоа да го собере во еден видео клип.