Забава

Ви се допаѓа стилот на Лила? Е па, повелете, преземете го!
Вторник, 4 Февруари 2014, by

COCO

Некои луѓе не сфаќаат дека јас доаѓам од сведското моделирање.10, 000 професионални фотографии и 16 години подоцна ... Јас сум се уште сум во игра .. 
Не е само до сексот. Многу е важно и што ќе направите за вашиот партнер и по сексот. Ако мислевте дека спиењето е она што најмногу го сакаат машките, тогаш не сте во право. Машките сепак се многу поемотивно отколку што мислите. По сексот убаво е да разговарате со партнерот, да му кажете какво ви бил сексот и која поза најмногу ви се допаѓала.
Една неодамнешна студија покажа дека должината на вашата коса влијае на перцепцијата на другите за тоа колку сте интелигентни, а во согласност со тоа колку е косата пократка толку повеќе другите ве гледаат за попаметни.
Дизајнерската сензација на поновото време, Викторија Бекам, за италијанското издание на списанието Венити Фер јасно се изјасни дека нема да има ништо од реобединувањето на поранешната група Спајс грлс.