Забава

Среда, 19 Февруари 2014, by

Девојки во фустани

Сакате девојки во тесни фустанчиња? 
Го имате нејзиното внимание, потрудете се да го задржите. Патот од заведување до раскињување може да биде многу краток.
Заведете ја со еден поглед
Понеделник, 10 Февруари 2014, by

ФОТО: Позирала гола

Само со лента на интимните делови
Жирито на украинското издание на емисијата „Јас имам талент“ беше воодушевен со танцот на Анастазија Соколова, танчарка од таа земја.
Сабота, 8 Февруари 2014, by

Северина на операција

Популарната пејачка Северина некое време ќе се повлече од сцената поради повреда на ногата за која ќе мора да се оперира. Со овој проблем таа се справува подолго време, но поради големиот број на обврски се досега не одвоила време да го реши.