Вторник, 25 Март 2014 by

Жената сексуално се ослободува во 31-та година, мажите дури 3 години подоцна

Затоа што дури тогаш се осеќаат пријатно по прашање на своите полови органи. Иако сексуално не созреваат еднакво, мажите и жените најголема сексуална  самодоверба имаат во доста блиски години.
Жените се доста несигурни во својот изглед и сексипил во младите години, па не не чудат резултатите кои покажале дека жените имаат најмалку сексуална самодоверба во својата 25-та година.
 
Но шест години покасно, во 31-та година се наоѓаат на врвот на сексуалното задоволство, бидејќи се осеќаат доволно искусно, што им дава сигурност и сексуална моќ, и почнуваат да се будат задоволни со своите облини.
 
Мажите од друга страна, врвот на својата самодоверба ја доживуваат на 33-та година и тоа од исти причини, со таа разлика, што дури тогаш пријатно се осеќаат по прашање на големината на својот пенис.