Недела, 23 Март 2014 by

Дебели против слаби: Кои мажи се подобри во сексот?

Испитувањата покажаа дека мажите кои имаат поголем стомак се поиздржливи како сексуални партнери а сексот во просек им трае околу 7.3 минути.
Од друга страна, сексот со послабите мажи трае „неверојатни“ 1.8 минути, а се докажало дека таквите мажи имаат и помало искуство во сексот.
 
Дебелите мажи според истражувањето, знаат како да ја задволат жената а во исто време немаат и голем проблем со предвремената ејакулација.
 
Стручњаците сметаат дека причина за тоа се наслагите на сало на стомакот поради кои имаат и рамнотежа на хормоните.