Забава

Петок, 28 Март 2014, by

Треба ли коментар!!

Популарна слика од мојата колекција ...

Кој навистина жали после бурна вечер, мажите или жените?
Затоа што дури тогаш се осеќаат пријатно по прашање на своите полови органи. Иако сексуално не созреваат еднакво, мажите и жените најголема сексуална  самодоверба имаат во доста блиски години.
Преку белите дробови не ослободуваме само јаглерод диоксид, туку дури 250 врсти на отпадни материи кои ги исфрлиме од телото преку дишењето.
Испитувањата покажаа дека мажите кои имаат поголем стомак се поиздржливи како сексуални партнери а сексот во просек им трае околу 7.3 минути.