Забава

Четврток, 16 Август 2012, by

Opel Adam Photos Inverted to Please Vauxhall Fans

А трио на Opel Адам superminis беа basked во убавината на повеќето романтични и убави градови во Европа, Париз. На три автомобили беа уживаат во сенките на Ајфеловата кула и sunning себе од страна на Сена. Идентична трио на автомобили беа исто така, испратени од Опел во француската престолнина резултира со подеднакво зачудувачки фотографии за левата страна на Адам.

Четврток, 16 Август 2012, by

How Mazda Is Bringing Fun Back to Alfa Romeo

Знаете како вашиот професор по англиски јазик ви дава Е кога тој / таа дознава дека се копира вашиот извештај со исклучување на интернет, за да ве обесхрабри од копирање и многу туѓи идеи?

 

 

Тунирај во 3D