Забава

Сабота, 1 Февруари 2014, by

Opel GTC Concept

Моќен автомобил за екстремно возачко искуство.
Кога ќе се спомне најбрз автомобил, веднаш се поврзува со формула или некој модел за трки. 
Понеделник, 27 Јануари 2014, by

Opel Meriva 2014

Opel ги  откри сите детали од  Meriva за 2014 што се повеќе софистицирани, поефикасни и пофункционални отколку кога било и тоа  има светска премиера на Брисел мотор шоу во средината на јануари 2014 година.
Сабота, 25 Јануари 2014, by

Mercedes-Benz S 600 2014

Мерцедес-Бенц имаше светската премиера за сите нови модели за 2014 Mercedes-Benz S 600, исклучиво со долгото меѓуоскино растојание и со луксузен пакет, покажувајќи се во Северна Америка на Меѓународниот Auto Show. 
Сабота, 25 Јануари 2014, by

SRT Viper Stryker Green 2014

Chrysler Group SRT (Улица со тркачка технологија) го воведе најновото, високо влијание на надворешната боја , Stryker Грин, за SRT Viper кој се прикажува на саемот во 2014 Северна Америка Меѓународниот Auto Show. 

 

 

Тунирај во 3D