Забава

Четврток, 6 Февруари 2014, by

911 Turbo by Porsche Exclusive

Ексклузивното Порше е поделба помеѓу давање на клиентот од она што тој го сака, без разлика дали тоа е ентериер боја на неговата омилена кошула или надворешен изглед, кој игра со светлината. Најновиот проект се чини дека доаѓа од некој кој сака работите да ги направи малку во големо ретро и малку бледо.
Четврток, 6 Февруари 2014, by

New Renault Clio RS 200 EDC Gets Milltek Sport Exhaust

Ако вестите на новата верзија на доаѓањето во Женева ги доби сите што се заинтересирани за 200 ЕДЦ Клио РС, а имаме и нешто друго што мислиме дека е и тоа како интересен. 
Вторник, 4 Февруари 2014, by

Audi Q7 S 2014

Ауди го претстави новиот модел со S линијата во Стилско издание и S линијата во Спорт издание за Ауди Q7 S линијата која ќе се продава од оваа година.
Вторник, 4 Февруари 2014, by

Nissan IDX Nismo Concept 2014

Нисан го претстави уникатниот концепт, на IDX Nismo Концепт на 2014 Северна Америка Меѓународниот Auto Show .
Вторник, 4 Февруари 2014, by

Infiniti Q50 Eau Rouge Concept Officially Revealed

Право меѓу масовно моќен и динамично надлежните Nissan GT-R и не-толку- импресивен како 370Z спортскиот модел, Нисан има широко отворен пазар. Денес во Детроит Auto Show , научивме дека во овој јаз можат да бидат пополнети со Infiniti, од страна на Q50 компактен премиум седан во факт.

 

 

Тунирај во 3D