Недела, 23 Март 2014 by

BMW M235i Imagined on Vossen Wheels

Момците од Vossen сигурни се за отпадот кој во секое време се фаќа за работа не замислувајќи го новиот БМВ M235i кој е на еден од нивните поставени тркала на турнеата во Детроит. 
Нивниот модел е обвиткан во мат црна боја со оптеретена решетка и Мелбурн Црвен поставен на целиот екстериер, и скока на некои Vossen Тек Образци на тркала со спуштени црвени капи. 
 
Морам да кажам дека е во потрага по убавина и јас сум на очекување на многу луѓе да мигрираат кон ова подесување штом БМВ почнува со испораки оваа пролет. 
 
Со 326 КС и 450 Nm (332 lb-ft) на вртежниот момент автомобилот ќе направи 100 км / ч  за 5 секунди (дури и побрзо со автоматски менувач). Цените за M235i се со почеток од 41.100 $.

Тунирај во 3D