Забава

Авто Салон

Француската автомобилска компанија Пежо-Ситроен, во првите шест месеци од годинава ја намали својата нето загуба за речиси 50 отсто. Ова се должи на напорите на компанијата да заштеди и да ги преструктурира своите активности.
Русија веќе деветти месец по ред ги зголемува своите резерви на злато. Како што покажува извештајот на ММФ, Москва купила уште 0,3 тони злато, и сега располага со вкупно 996,7 тони златни резерви.

Појавени се голем број на заразни болести, а најголемиот проблем е што немаат вода за пиење. 

Едноставно е погрешно тоа што апликацијата на Македонија за членство во ЕУ е ставена на чекање поради Грција, а сега и Бугарија. 
Швајцарска компанија ќе испорача полначи, со кои ќе бидат опремени 200 патни станици за електромобили во Холандија. Станиците ќе бидат изградени на територијата на целата земја, пишува CNet.com.

 

 

world championship

 • Last updated: 30 Мар 2014 22:25 UTC
    team points
  1 Mercedes 068
  2 McLaren-Mercedes 043
  3 Ferrari 030
  4 Williams-Mercedes 020
  5 Force India-Mercedes 019
  6 Red Bull Racing-Renault 015
  7 STR-Renault 007
  8 Sauber-Ferrari 000
  9 Lotus-Renault 000
  10 Caterham 000