Четврток, 24 Октомври 2013 by

CA$H BACK by bonus.mk

Почитувани,

сите кој што немаат сеуште аплицирано и извадено Лојална Бонус Плус картичка, за купување со (Ca$h Back) или враќање на парични средства, а притоа да си остварат можност за дополнитена добивка, може истото да го сторат со пријавување на следниов линк: www.bonus.mk, преку кој ќе имаат можност истата картичка да ја користат и за други намени, цели, побарувања и потреби во текот на 24часа Нон Стоп.