Понеделник, 10 Февруари 2014 by

Привезок ТУРБИНА!!

Пакетот вклучува: 1 турбо синџир за клуч како што е прикажано на сликите. 
Инсталација: Нема потребнa инсталација. 
Направени од: Комплетна во Метал (цинк легура со челик снабдување и прстен) 
ЦЕНА:
     1 -  50   = 12 еу
   51 - 120  = 11 еу - 10.50 еу
 121 - 250  = 10 еу -   9.50 еу
 251 - 400  =   8 еу
над - 400  = договор!!
Боја: Вашиот боја изберете 
димензија: 
 
Влезот: 17mm 
Излезни: 12mm 
Индуктор: 11mm 
Exducer: 15mm 
Трим: 54 
A / R: 60 
Дијаметар: 28мм 
Длабочина: 16мм 
Тежина: За 50 грам