Menu
Loading Events
Find Events

Event Views Navigation

Upcoming Events › Events

Events List Navigation

June 2017
€20

DRAG RACE, Car Show

June 4
Drag, Burn Out, Car Show, Limbo,
+ Google Map

First festival day to Stance Nation Car Show ( drag race, styling & tuning, old timers, burn out, limbo party.) Котизација 1000 ден или 20€ За секое натпреварување да се одржи во полн ефект потребни се најмалку 6 такмичари, додека пак за одржување на Драгстер трката потребни се најмалку 50 возила. Во трката на 402 метри може да учествува секој кој поседува исправно возило ( при техничка контрола пред натпревар, може да биде дисквалификуван) и возачка дозвола најмалку 2 години. Рангирање и награди ќе се доделуваат според извозеното најдобро време!! Сите заинтересирани треба навреме да се пријават најмалку 30 дена пред натпреварот, и тоа на меил: info@avtozona.mk Share This:

Find out more »
+ Export Listed Events