Menu

Спремни сме за шоу??

Оваа недела или поточно на 11.06.2017 год. стартува првото издание на новооформениот клуб “Extreme Power City”, со изведба и организација за стајлинг, модерно и силно озвучување во автомобилски модели.

Сите љубители на автомобили се поканети на пријавената локација, а најавено учество имаат повеќе учесници од земјава и соседните земји. Се надеваме дека ќе ве има во огромен број. На организаторите им посакуваме се најдобро, и да им се множат што повеќе ваквите настани!!
Честитки од тимот на АвтозонА.мк

Понудените модели секако нема да бидат, но ги даваме за пример, за тоа колку може да изгледа секој автомобил со малку тјунинг:

Споделените фотографии се од фб групата StancE NatioN Macedonia!!

IMG_20170401_114116 IMG_20170601_135026 IMG_20170601_135037 IMG_20170601_135057 IMG_20170331_123001

 

Share This:

No comments

Leave a Reply