Menu

Audi Q2 доби Прилагодени Vossen тркала и Црвен кафез

Voossen тркала обично го прават во чисти дизајни со само неколку краци. Тие одат добро со Порше и БМВ, но тие, исто така, ја развиле линијата за Европската класична машинерија која допрва доаѓа на сцена, и тоа е она што го гледаме на Audi Q2, а тоа е дел од натпреварот за подесување, кој е поставен од страна на луѓе од quattro компанијата.

audi-q2-gets-custom-vossen-wheels-and-red-roll-cage_1 audi-q2-gets-custom-vossen-wheels-and-red-roll-cage_2 audi-q2-gets-custom-vossen-wheels-and-red-roll-cage_3

Сакате комплицирани лица, бакар краци и венчиња кои штрчат, или отворена топла која го нуди спокојот во нивните stanced GTI модели, каде изгледаат како тие да јаваат на современите верзии на BBS легурите.

Откако тоа се тресна на земјата, Q2 започнува да изгледа многу повеќе како хечбек. Но, нема да биде така, доколку го негирате овој најстар младешки и весел дизајн на Audi во моментов што го нуди.

audi-q2-gets-custom-vossen-wheels-and-red-roll-cage_4 audi-q2-gets-custom-vossen-wheels-and-red-roll-cage_5 audi-q2-gets-custom-vossen-wheels-and-red-roll-cage_6

Во видеото Vossen го сними со автомобилот кој е веќе на улица, а Алојз Ханкофер, шеф на компанијата AH за ексклузивни делови, која е една од трите компании избрани да се прилагодат на Q2.

“Моделот беше представен и на екранот за време на XS Ноќ на автомобилите, во текот на изминатите две недели пред седиштето на Velden am Wörthersee, а тоа е конечно време за луѓето да се одлучат за најдобриот изграден модел на # AudiQ2Challenge.

audi-q2-gets-custom-vossen-wheels-and-red-roll-cage_7 audi-q2-gets-custom-vossen-wheels-and-red-roll-cage_8 audi-q2-gets-custom-vossen-wheels-and-red-roll-cage_10

Q2 Освен со модификацијата на тркалата, кои се нарекуваат кован ML-R2, кросовер, исто така, може да се пофали RS3 кочници во конверзија со керамички дискови, и намалување coilover поставени од H & R. Wörthersee трае една недела, па со оглед на ограничениот простор на Q2 складирање, тјунингот на овој автомобил ќе биде понуден насекаде во светот, во инсталиран сет и една кутија на врвот. Тоа е новина од Audi галантериската линија, која ќе биде како поткуп на судиите кои не беа за фактот дека само популарниот глас се брои.

audi-q2-gets-custom-vossen-wheels-and-red-roll-cage_13 audi-q2-gets-custom-vossen-wheels-and-red-roll-cage_15 audi-q2-gets-custom-vossen-wheels-and-red-roll-cage_18 audi-q2-gets-custom-vossen-wheels-and-red-roll-cage_28

Но чекајте додека не ја видите внатрешноста. Задните седишта се уште се таму, но не може да седат на нив, бидејќи има огромен кафез инсталиран. Тоа се совпаѓа со црвено на совршено тело и е придружен со Recaro тркачки кади. Акценти има од јаглеродни влакна и се попрскани и внатре и надвор во завршницата на изгледот.

audi-q2-gets-custom-vossen-wheels-and-red-roll-cage_31 audi-q2-gets-custom-vossen-wheels-and-red-roll-cage_32 audi-q2-gets-custom-vossen-wheels-and-red-roll-cage_35

Share This:

No comments

Leave a Reply

AlbanianBulgarianEnglishGreekMacedonianSerbianTurkish

Like us on Facebook

Видео На Денот