Menu

Кој овде нема тронка мозок??

Како Прв ќе го посочиме организаторот, кој го пуштил Второ посочениот, т.е моделов на Тојота Yaris WRC со 370кс по снеговиве, а да го тестира веќе Третопосочениот луд возач, J.M. LATVALA, кој не изгледа баш саглам да е, со ваков перформанс!!

imageshandler-1 imageshandler-2 imageshandler-3
Што мислите вие??

 

Share This:

No comments

Leave a Reply

AlbanianBulgarianEnglishGreekMacedonianSerbianTurkish

Like us on Facebook

Видео На Денот