Menu

Кој ја поседува Најстарата Фиеста?!

Проследуваме информација од Форд моторс, во која ве известуваме за нивниот најнов проект:

Се бара најстарата Форд Фиеста! Сопсвеникот кој е имател на овој модел може да се пријави во продажен салон на Форд, и притоа да биде награден!

Share This:

No comments

Leave a Reply

AlbanianBulgarianEnglishGreekMacedonianSerbianTurkish

Like us on Facebook

Видео На Денот