Menu

Mercedes-Benz и Audi се борат за првото место

, и реконструкција на нивните производствени планови

Двајца германски производители на премијата се зафатени цртање нова мапа на нивната дејност производство на возила во Европа, во обид да се справат со зголемениот број на модели. Завршницата и за Мерцедес-Бенц и Audi е да стане најпродаван бренд во овој сегмент во светот до 2020 година.

mercedes-benz-and-audi-fight-for-first-spot-reshuffle-their-production-plans-thumbnail_4 mercedes-benz-and-audi-fight-for-first-spot-reshuffle-their-production-plans_1 16C84_02

Share This:

No comments

Leave a Reply

AlbanianBulgarianEnglishGreekMacedonianSerbianTurkish

Like us on Facebook

Видео На Денот