Menu

Свесен BMW возач прави иста грешка два пати во Нирбургринг

Многу Нирбургринг несреќи се појавуваат за да бидат изненадувачки настани, кога, во реалноста, несреќи се предизвикани од страна на типични грешки Nordschleife возење. Па, за несреќата ние сме тука да разговараме за нетипична несреќа.

Share This:

No comments

Leave a Reply

AlbanianBulgarianEnglishGreekMacedonianSerbianTurkish

Like us on Facebook

Видео На Денот