Menu

JDM Macedonia Fest 2016

Утре ден недела 21.08.2016 год. Ќе се одржи вториот официјален собир на JDM Macedonia. Се најавуваат голем број на активности за сите посетители…

JDM Macedonia, најави нивни втор официјален настан кој ќе се одржи на паркингот на Мотоцентар (Качанички пат).
Според информациите настанот ќе започне од 10 часот со изложување на автомобили..

Share This:

No comments

Leave a Reply

AlbanianBulgarianEnglishGreekMacedonianSerbianTurkish

Like us on Facebook

Видео На Денот