Menu

Шкода kodiaq би можел да се биде најдобар џип на пазарот

Шкода го узурпира Јагуар како производител на најдобриот светски изглед за џип?
Совршено време за да се лансира нов SUV, и тоа најверојатно нема да биде долго пред ‘kodiaq’ да стане уште еден модел кој ја поседува спецификационата плочка на Шкода со заштитен знак. Уште подобро, се овие нови закачени слики кои сугерираат дека ние ќе имаме навистина убаво високо-возење на автомобил во нашите раце со kodiaq. Шкода е веќе поврзана со продавање на умно-стилизираните Возила во Европа, и раните знаци се дека kodiaq ќе се актуализира во брзо време, а ние ќе се држиме до Чешката на компанија на долготрајната традиција.
Преку испакнати Стоп кластери и ‘три-димензионалната радијатор решетка’ која веројатно за повеќето модели е авангарда врз kodiaq, каде постојат повеќе остри набори во возилото на Каросерија, каде градите на фиоките се полни со officewear панталони, кои се представени преку Корби паналоните се разбира, со голема естетска надлежност која е субјективна, му овозможува на новиот модел на Шкода да се бори за насловот:
‘Творецот на светот е најдобар во потрага по џип’ со седумте седишта на kodiaq.
Дополнителни конкретни информации за kodiaq се прилично оскудни досега, иако образовните претпоставки може да се направат. Со оглед на тоа колку многу успех е постигнат со vw tiguan, во поставениот модел се очекува дека kodiaq ќе биде опремен со veedub 2.0-литарски 200 КС турбо бензински мотор (на дизел, се очекува да биде исклучително популарен во Европа). Визијата на овој Ѕ концепт автомобил, кој прв го навести Шкода е со седум седишта џип, кој има амбиции и се сугерира да е со многу голем патнички Простор, и дисплејот ќе доминира со tft екран осетлив на допир, кој исто така ќе биде дел и од парцелата на kodiaq кабината. Сите за Сите, е Шкода kodiaq кој ќе можете удобно да го видите како еден од повеќето интересни Возила кои ќе се Видат на овогодинешниот Париз Авто-Саем за Автомобили.

587746 587747 587748 587749 587752 587753 587750 587751 587754

Share This:

No comments

Leave a Reply

AlbanianBulgarianEnglishGreekMacedonianSerbianTurkish

Like us on Facebook

Видео На Денот