Menu

Seat madafaka

Шведски колеги во соработка со PWR Рејсинг Тим го дизајнираа овој автомобил за скандинавското првенство со автомобили STCC. Тоа е специјално модифицирани #SEAT со 420 коњи под хаубата :)
Што мислите?

 

FB_IMG_1464634565350 FB_IMG_1464634561226

FB_IMG_1464634556891 FB_IMG_1464634546925

Share This:

No comments

Leave a Reply

AlbanianBulgarianEnglishGreekMacedonianSerbianTurkish

Like us on Facebook

Видео На Денот