Menu

Честитки за Игор Стефановски – Иџе

Како што веќе најавивме пред 20 дена, Иџе успеа да го украде Сеат Леон м3 од чехот Ј.В, кој минатата сезона настапуваше со него. Сепак не така лесно Иџе ги покажа своите лудости и мајстории
кога станува збор за тркачки автомобил. тој во изминатите 10 дена тестираше на патеката Гробник во Хрватска, и ги постигна очекуваните резултати. Сега Иџе си го зацврсти местото во шампионатот
на кружни патеки кој ќе започне да се вози од 1-ви Април 2016. Наскоро ќе го објавиме и редоследот на трки и патеки на кои ќе настапи..
Со овој успех Иџе им го честита празникот 8-ми март на сите од понежниот пол..

2013-Seat-Leon-Cup-Racer-1 images (1) images (2) images orig_119a1ee5ad083490931a6023209f4dfa seat-leon-cup-racer-worthersee-2013-175-600x399

Share This:

No comments

Leave a Reply

AlbanianBulgarianEnglishGreekMacedonianSerbianTurkish

Like us on Facebook

Видео На Денот