Menu

До одговорните во државава!!

Доста беше крадење за партиски и самостојни цели.. Направете нешто и за младината, која има во себе адреналин, и нема каде да го потроши..
– направете патека за да има каде да се вози во сигурна средина, обиколницата не е место за вакви работи!

текстот е позајмен од Македонски Автомобилизам..

Share This:

No comments

Leave a Reply

AlbanianBulgarianEnglishGreekMacedonianSerbianTurkish

Like us on Facebook

Видео На Денот