Menu

Дали ова е новиот Audi R8?

Тоа е поставено за официјално деби во само неколку недели пред Женева авто саем, но новиот Audi R8 може да има само (донекаде) различни линиски делови.
Instagram корисникот под името “dreboog” ја прикачи сликата за да можете да ја видите тука, тврдејќи дека тој го добил од Ауди изворот. Сликата изгледа како тоа би можело да биде вистински договор, но, повторно, ништо не може целосно да се потврди.
a2
Сепак, пред крајот во стил, се појавува да одговара на она што сум го видел во претходните неколку шпионски фотографии.
Тешко е да се направат други стајлинг детали, но едно нешто е фатено од нашето внимание: Со потпис од страна на сечилата на R8 кои се отсутни.
a3
Повторно, за ова наводно протекоа слики кои не можеа да се потврдат, но и Ауди не коментира. Комплетно откриен новиот R8 е толку блиску, само зад аголот, па ние ќе имаме одговор за вас наскоро и доволно.
a4

Share This:

No comments

Leave a Reply

AlbanianBulgarianEnglishGreekMacedonianSerbianTurkish

Like us on Facebook

Видео На Денот