Menu

CAR SHOW & BURNOUT by Macka

DRIFT & BURNOUT SHOW
Наскоро во Мај месец 2015 год, предвидено е да се одржи една посебна манифестација, BURNOUT SHOW!!

За забавата и воодушевувањето на публиката ќе се погрижи Старлетата ЦРНА МАЧКА!!

1 2

Најдобриот потпис ќе добие екстра изненадување!!
Најавени до сега се:
– Маријан Гиовски Мачка BMW M3, MKD
– Вуковиќ Марко OPEL GT, MKD
– Методи Ратков NISSAN 350Z, BG
– Oсманоски Селим BMW M3, MKD
– Кристина Митиќ NISSAN 300ZX SRB
– Пешиќ Драган Мото,
– Леонардо Хонда BMW M5, + Moto Honda
Пријавувањето е во тек, и очекуваме да се пријават во голем број!!
ВАЖНО ШТО ТРЕБА ДА СЕ ЗНАЕ, УЧЕСТВОТО Е БЕСПЛАТНО, НО ЗА НЕКОЈ ДА сака да УЧЕСТВУВА ТРЕБА ПРЕДХОДНО ДА БИДЕ ПРИЈАВЕН
info@jetset.mk

ПУБЛИКАТА ШТО ЌЕ ПРИСУСТВУВА ЌЕ БИДЕ НА ТРИБИНА!!

Share This:

No comments

Leave a Reply

AlbanianBulgarianEnglishGreekMacedonianSerbianTurkish

Like us on Facebook

Видео На Денот