Menu

Адидас му дава потенцијал на Порше 911

За NFL  фанови насекаде, вниманието се сврте кон претстојните предлози, и Адидас се обидува да

добие некоја изложеност надвор од неа.

Компанијата за чевли бара три корисници од Порше 911 Карера моделите, и на тројцата најбрзи им нуди перспектива од својот комбинат, но само ако тие ги носат новите Uncaged Adizero 5-стар 40 Шелни патики, кои се очигледно направени од страна на Адидас од сите видови на годишна возраст.

Три автомобили се направени, кои вклучуваат голема гепард графика за покривање на целата задната половина на автомобилот.

462779 462778 addidas

Share This:

No comments

Leave a Reply

AlbanianBulgarianEnglishGreekMacedonianSerbianTurkish

Like us on Facebook

Видео На Денот